Nieuwe lift NS Station Zaandam kapot
Commentaar Nieuws

Zaandamse liften en roltrappen: het blijft een misère

ZAANDAM – De nieuwe lift bij station Zaandam is kapot. Je kan gebruik maken van de lift bij de Mediamarkt. Dan moet je wel even omrijden naar de andere kant van het spoor. Oh u bent te voet, of met de scootmobiel. Dan heb je pech gehad. Jammer. Maar ze zijn er mee bezig hoor! Met liften en roltrappen in Zaandam, trouwens al jaren.

By the way, het is niet zeker of de lift bij de Mediamarkt het doet. Doorlopen naar de lift bij het Stadhuisplein heeft geen zin, want die is ook kapot. Misschien doen de roltrappen het. Maar als je terug gaat is het onzeker of bij de Mediamarkt de roltrappen naar beneden het doen. De afdaling is op eigen risico!

Voor de zekerheid beveel onze verslaggever u aan om een slaapzak en voldoende eten en drinken mee te nemen. De nachten zijn immers nog koud en al met al kan het zomaar wat tijd vergen voordat alles het doet, tegelijk en zonder haperingen. Hij gokt op een jaartje of drie.

Update: misschien was het advies om te overnachten in de nabijheid van het Stadhuisplein niet zo verstandig. Het schijnt niet te mogen: wildkamperen.

Klachten of vragen?

Voor vragen en of klachten: bel Zaanstad via nummer 14075. Ze kunnen u daar overigens niet helpen, maar als we dit nou allemaal doen gebeurt er misschien eens iets.

Lees ook:

28 april 2019: Roltrappen met verlof bij station Zaandam

30 april 2019: POV-vragen over kapotte roltrappen (video)

Volg ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.