Video

De videos van RadioTV Zaanstreek zijn in HD-kwaliteit opgenomen. Ze kunnen ook in die kwaliteit worden bekeken. Dat doe je door in het videoschermpje te klikken op instellingen (settings). Vervolgens klik je op ‘kwaliteit’ (quality) en vink je 1080p aan. Alle videos vallen onder copyright van RadioTV Zaanstreek (tenzij anders vermeld). 

Voor nog meer video kijk je op onze YouTube-pagina

31 maart 2019 – Noorderplas: Hooglanders en een verdwaalde motorfiets

ZAANDAM – Ingeklemd tussen het Coentunneltracé, de Achtersluispolder en het Noordzeekanaal ligt de Noorderplas. Een bijzonder gebied, waar Schotse Hooglanders voor het noodzakelijke natuurbeheer zorgen. Heerlijk wandelgebied rond de plas. Goed te doen voor mountainbikers, of voor natuurvorsers. Al is het geen stiltegebied (op de achtergrond voortdurend het sonore geluid van het snelwegverkeer) het ademt wel rust! Toch nog door maar weinig mensen ontdekt. Wel door ons …

16 januari 2019 – Opgelicht in de Zaanstreek

WORMERVEER –  Nog altijd tuinen mensen in de praktijken van oplichters die zich via sociale media tot hen wenden. Ze betalen flinke sommen geld, om hulp te bieden. Maar daar was het de oplichters niet om te doen. Dat het heel ver kan gaan, blijkt uit de ervaringen die Giela uit Wormerveer deelt met RadioTV Zaanstreek in het programma ‘Opgelicht in de Zaanstreek’. Ze besloot haar verhaal te vertellen omdat ze mensen wil waarschuwen voor de internetcriminelen.