It's all about Christmas, pop-upwinkel op de Gedempte Gracht
Nieuws

Pop-up winkel brengt Kerst al vroeg in Zaandam

ZAANDAM – Hoewel de goedheiligman nog een paar weken op zich laat wachten, worden in het hele land al voorbereidingen getroffen voor de komst van de kerstman. Op bouwmarkten en in tuincentra verschijnen de kerstattributen, van bal tot piek en van kunst- tot echte kerstboom. Op de Gedempte Gracht in Zaandam is zelfs een pop-up winkel geopent: It’s all about Christmas.

It’s all about Christmas bestaat al sinds 1988 en de winkel verkoopt uitsluitend kerstartikelen. De pop-up winkel is geopend in het oude pand van CoolCat aan de Gedempte Gracht 69. Door het hele land worden in het najaar pop-up winkels van It’s all about Christmas geopend. Dat doen ze al sinds 2005.

Wie bij de winkel binnen stapt is verrast over het brede assortiment. Duizenden artikelen, meldt de organisatie op haar website. Het is meteen ook duidelijk dat het om een super kerstwinkel gaat, die ook door de ligging de concurrentie met de bouwmarkten eenvoudig aan kan. De keuze voor levendige locaties is vanzelfsprekend voor It’s all about Christmas. Daarom is de Gedempte Gracht ook een prima plek voor een pop-up winkel van deze unieke soort.

UPDATE 1 november

It’s all about Christmas heeft ons laten weten dat de winkel op de Gedempte Gracht in Zaandam op zaterdag 2 november open gaat.

Volg ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.