VIDEO – Politie zoekt daders mishandeling en beroving Wormer (8 maart)

REGIO – De politie roept de daders van een mishandeling en beroving in Wormer op zich bij de politie te melden. Om de oproep meer kans van slagen te geven is een video gepubliceerd waarop de daders zijn te zien.

Op maandag 8 maart wordt een 22-jarige man uit Wormer mishandeld en beroofd door acht jongemannen. Dit gebeurde rond 15.00 uur op de parkeerplaats nabij het treinstation Krommenie/Assendelft.

Er zijn geen beelden van de mishandeling zelf, maar de politie heeft wel camerabeelden van oplettende buurtbewoners ontvangen. Hierop zijn meerdere jongens te zien waarvan de politie nagenoeg zeker weet dat zij bij de mishandeling en beroving betrokken zijn.

De politie toont hen nu nog onherkenbaar en geven de jongens twee weken de tijd zich zelf bij ons te melden. Doen zij dit niet.. Dan worden de daders op de beelden herkenbaar getoond.

Ben of herken jij één van deze jongemannen? Neem dan s.v.p contact op met de politie via 0900-8844 o.v.v. registratienummer 2021047823. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Filmpje

Filmpje van Politie District Noord-Holland (bron: Facebook)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *