Partij voor Ouderen en Veiligheid wil niet meer digitaal vergaderen

POV wil niet meer digitaal vergadereen

ZAANSTAD – De POV is helemaal klaar met digitaal vergaderen en haakt af bij de eerstvolgende gelegenheid. Dat is morgen al. Harrie van der Laan, fractievoorzitter van de POV, stelt dat in de raadzaal gewoon vergaderd kan worden, omdat die coronaproof is ingericht, dus volgens de richtlijnen van het RIVM.

Ondanks dat heeft het presidium van de raad er voor gekozen voorlopig digitaal te blijven vergaderen. Volgens Van der Laan komt het democratisch proces in het gedrang door deze wijze van vergaderen. Zo is er nauwelijks tijd om met elkaar in discussie te gaan. Democratisch Zaanstad gaat wel gewoon door op deze voet.

Democratisch Zaanstad vergadert wel mee

Volgens DZ-raadslid Jos Kerkhoven is er voldoende ruimte voor debat. Hij verwacht dat de POV gewoon zal aanhaken als er belangrijke zaken op de agenda staan. Van der Laan houdt echter zijn poot stijf.

Filmpje

Dustin Benjamins sprak met Harrie van der Laan (POV) en Jos Kerkhoven (DZ) over het al dan niet digitaal vergaderen en maakte de volgende reportage.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *