11 maart: Verkiezingsdebat Toekomst Schiphol en Luchtvaart

Verkiezingsdebat over toekomst Schiphol

REGIO – De Natuur- en Milieufederatie Noord-Holland organiseert op donderdag 11 maart van 16.30 – 18.00 uur een verkiezingsdebat over Schiphol en de luchtvaart in ons land. Belangstellenden die het debat willen volgen kunnen zich hier aanmelden. Het debat kan gevolgd worden op het YouTube-kanaal van de milieufederatie.

De coronacrisis heeft een groot effect op de luchtvaart en Schiphol. Voor de een staat zijn of haar baan op het spel. Voor de ander betekent minder vluchten meer rust. Veel kiezers leven met de vraag hoe politieke partijen Schiphol en de luchtvaart in Nederland de komende jaren willen laten ontwikkelen? Groei onder voorwaarden, maar welke voorwaarden dan? Een standstil vanwege omgeving, milieu of mogelijk afnemende vraag? Of is krimp noodzakelijk?

Deze centrale vragen komen in het debat aan de orde. Aan het debat nemen woordvoerders luchtvaart van verschillende politieke partijen deel. Dat zijn in elk geval Jan Paternotte (D66), Lammert van Raan (Partij voor de Dieren), Ingrid Michon (VVD), Suzanne Kröger (GroenLinks), Jimmy Dijk (SP), Mustafa Amhaouch (CDA) en Bert Blase (Code Oranje).

Deelnemen

Een select gezelschap krijgt de ruimte om deel te nemen aan het debat via het online platform Zoom. Hoe kun je deelnemen? Stuur een vraag die je graag aan bod wilt laten komen tijdens het debat. Uit alle inzendingen stelt de milieufederatie een groep samen die wij persoonlijk uitnodigen. Stuur hier jouw vraag in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *