Openbaar vervoer blijft beschikbaar tijdens avondklok

REGIO – Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de overheid aanvullende maatregelen ingesteld. Ook het instellen van een avondklok hoort bij deze maatregelen. De avondklok gaat in op zaterdag 23 januari 2021. Iedereen moet dan van 21.00 uur ’s avonds tot 04.30 uur ’s ochtends binnen blijven.

Het openbaar vervoer blijft op verzoek van het kabinet een cruciale rol vervullen. Het OV blijft rijden en varen, zowel overdag als tijdens de avondklok. Onze trams, bussen, metro’s en veren blijven dus beschikbaar voor reizigers die een noodzakelijke reis moeten maken.

Dienstregeling voorlopig ongewijzigd

De GVB-dienstregeling voor tram, bus, metro en veren blijft voorlopig ongewijzigd tijdens de avondklok. Mocht dit tussentijds veranderen, dan informeren de busonderneming haar reizigers via de website: https://www.gvb.nl/

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *