Gouden Greep voor Pim Beudeker

OOSTZAAN – Burgemeester Rob Meerhof reikt op vrijdag 22 januari de Gouden Greep uit aan de heer Pim Beudeker voor zijn talrijke verdiensten. De Gouden Greep is een speciale onderscheiding voor inwoners van Oostzaan, die zich al jarenlang op een bijzondere manier inzetten voor de gemeenschap van Oostzaan.

In zeer beperkte besloten kring, met in achtneming van de vereiste afstand, ontvangt Pim
Beudeker de Gouden Greep in aanwezigheid van de burgemeester. Rob Meerhof: “Deze doener en duizendpoot werkt vaak onzichtbaar achter de schermen, hoogste tijd om hem de waardering te geven die hij verdient”.

Verdiensten
Pim Beudeker zet zich al jaren in voor de gemeenschap van Oostzaan op onder ander het
gebied van onderwijs en jeugd, cultuur en politiek. Een greep uit de vele activiteiten;
organisatie luilakontbijt, huttenbouw Oostzaan, Sinterklaas, hand en spandiensten voor de
Noorderschool, organisatie cultuurmarkt, vele functies bij muziekvereniging Concordia, Radio 9, gemeenteraadslid PvdA, 4- en 5 mei herdenking, penningmeester en voorzitter bij de Oudheidskamer Oostzaan, chauffeur en onderhoud bij de Belbus.

De gemeentelijke onderscheiding de Gouden Greep
Sinds 1973 heeft de gemeente Oostzaan haar eigen gemeentelijke onderscheiding, genaamd “de Gouden Greep”. Pas in 1986 zijn voor de toekenning van de Gouden Greep richtlijnen vastgesteld. Conform deze richtlijnen, wordt de nadruk gelegd op bijzondere activiteiten of prestaties die van belang zijn voor de Oostzaanse gemeenschap. Iedereen kan een voordracht indienen bij de burgemeester. Deze voordracht wordt doorgezonden naar de fractievoorzitters uit de gemeenteraad van Oostzaan, het Presidium. Dat neemt het besluit over de voordracht.

Gouden Greep voor Pim Beudeker

Gouden Greep voor Pim Beudeker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *