Vandaag flink wat sneeuw: hier valt het

Gaat het sneeuwen of gaat het regenen. Die vraag zal vandaag in de loop van de dag beantwoord worden. In het oosten van het land is de kans op een wit wegdek het grootst, maar als het maar koud genoeg wordt dan kunnen ook in de Zaanstreek eerste sneeuwvlokken uit de lucht vallen.

Dat zal wel pas tegen de avond of nacht zijn, want dan bereikt een neerslaggebied de Zaanstreek, zo denkt Weeronline.nl. De kans dat die sneeuwvlokken ook nog eens blijven liggen lijkt zeer klein omdat de temperatuur morgen iets boven het vriespunt uitkomt en vaak is het in het centrum wel een paar graden warmer.

Als er iets van sneeuwpret ontstaat in de stad dan is die donderdag ook weer heel snel voorbij. Het gaat dan regenen. In de dagen daarna wordt het droog en vriest het ’s nachts. Ook is er grote kans op mist.

What do you want to do ?

New mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *