Nieuws Weer

Weerbericht Zaanstad: Veel zon en 17 graden

Vandaag tot en met zondag zijn ook zonnige dagen waarbij de temperatuur nog enkele graden hoger uit gaat komen, vandaag is het 17 á 18 graden, zaterdag 18 en zondag 17 graden. De wind blijft uit het noordoosten waaien maar draait op zaterdag nog wat meer door naar het oosten. De temperaturen in de nacht schommelen zo rond een graad of 8.

Na het weekend zijn de maandag en dinsdag wat mindere dagen, overdag nog wel wat zon maar ’s avonds en zeker in de nacht steekt er een krachtige tot harde oostelijke wind op en kan er wat lichte neerslag vallen. Daar na gaat het overdag weer volop zonnig worden met temperaturen van rond de 18 graden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.