Cultuur Nieuws

FluXus lanceert online platform

ZAANSTAD – De voorstelling Zaanse Zeikerds is verschoven en de lessen worden op afstand gegeven, maar dat betekent niet dat centrum voor de kunsten FluXus stilstaat. Afgelopen periode zijn ze behoorlijk druk geweest met de oprichting van een online platform. Majanka Fröhlich van FluXus zegt tegen NH nieuws: “We hadden FluXus Toont al bedacht, maar er was geen noodzaak om het te doen.” Nu is die noodzaak er wel. 

FluXus Thuis is voor iedereen

De netwerk docenten van FluXus zijn zelf verantwoordelijk voor hun leerlingen en verzinnen in deze moeilijke tijd dan ook verschillende dingen om toch les te kunnen blijven geven. Van een online koorles met meer dan vijfentwintig leerlingen tot online trompetlessen, de docenten en leerlingen blijven graag bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.