Besparing door corona?
Corona Nieuws

coronamaatregelen drie weken verlengd, scholen tot meivakantie dicht

De huidige maatregelen tegen het coronavirus worden verlengd tot en met 28 april. Dat heeft het kabinet bekendgemaakt in een persconferentie. Scholen zullen tot en met de meivakantie dichtblijven, en ook profvoetbal blijft stilliggen.

Dat betekent dat onder andere restaurants, cafés, sportclubs en kappers nog zeker een maand dicht zullen blijven. Ook blijven de scholen tot en met de meivakantie dicht en zal het profvoetbal tot die tijd stil blijven liggen.

Deze maatregelen, die op 15 maart en de daaropvolgende dagen werden bekendgemaakt, golden in eerste instantie tot volgende week maandag. Het kabinet heeft nu dus besloten om die periode te verlengen. 

“De capaciteit van de ziekenhuizen en de intensive care afdelingen laat niet anders toe,” zei premier Rutte tijdens de persconferentie. “We moeten dit samen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.