Nieuws

auto’s’ op William Pontbrug wegens ontbrekende palen

Auto’s die over de William Pontbrug scheuren maken dat de verkeersveiligheid daar momenteel daar momenteel erg ver te zoeken . Zet daarom de vier bewegende palen aan de kant van de Badhuisweg weer terug. Dat is kort samengevat de oproep van een inwoner aan de gemeente Zaanstad.

De palen stonden er al 20 jaar en werden na het weekeinde van de Dam tot Damloop altijd weer netjes teruggeplaatst. Tot de laatste aflevering van het hardloopevenement. ‘De gemeente Zaanstad geeft steeds een andere reden. De brug zou open moeten voor de strooiwagens en de paaltjes komen begin mei weer terug. Of het zou voor ambulances en andere hulpdiensten zijn. Die hebben dus altijd zelf ook een sleutel van zulke paaltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.