Nieuws

Oproep: klap vandaag je handen voor iedereen die Nederland door coronacrisis slaat

Nu ons land door het coronavirus tot stilstand komt, kunnen veel mensen een hart onder de riem erg goed gebruiken. “Dit is uniek. Daarom mogen we best eens de waardering voor elkaar uitspreken, helemaal omdat we nu in een tijd leven waarin we elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Denk eens aan de zzp’ers die het moeilijk hebben. De horeca-ondernemers. Ga zo maar door.” Vanavond 17 maart om 20.00 uur massaal te applaudisseren. Zoals in Italië hele steden op het balkon stonden om het volkslied of andere populaire liedjes te zingen. Tegen die tijd zijn veel werkenden weer thuis, Applaudisseren mag binnen, het liefst buiten, alleen of in een klein groepje en met onderling voldoende afstand: net waar iedereen zich prettig bij voelt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.