Geen categorie

Vanaf vandaag alle scholen, sportclubs en horeca dicht tot en met 6 april

ZAANSTAD Alle scholen en de kinderopvang gaan van maandag tot en met 6 april dicht. Wel wordt opvang geregeld voor kinderen van mensen die in cruciale sectoren werken, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg of bij de hulpdiensten. Dat heeft onderwijsminister Arie Slob bekendgemaakt. 

Ook de horeca moest vanaf gisteren 18.00 dicht. Restaurants en andere eetgelegenheden sluiten tot en met 6 april. Ook allerlei andere instellingen zoals coffeeshops en sauna’s moeten de deuren sluiten. Dat heeft het kabinet besloten, zei minister Bruno Bruins (Medische Zorg) zondag na overleg met het RIVM en brancheorganisaties.

De maatregelen die donderdag door het kabinet zijn genomen worden uitgebreid tot 6 april. Het kabinet sluit niet uit dat er nog verdere maatregelen worden getroffen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.