Nieuws

Leefbaarheid Zaanstad Noord

KROMMENIE – De effecten van het verkeer op de Provincialeweg door Krommenie moeten worden gemeten bij het gebouw van het Trias College zeker nu de aansluiting tussen de A8 en A9 niet op korte termijn gerealiseerd gaat worden. Dit werd in de gemeenteraadsvergadering van afgelopen donderdag besproken.

De provincie heeft elf miljoen euro beschikbaar gesteld om maatregelen te nemen die de gevolgen van het toegenomen verkeer op de Provincialeweg moeten tegengaan. De raad van Zaanstad wil eerste helderheid hebben over de omvang van het probleem voordat er maatregelen genomen worden.

Een deel van de raad ziet de verbinding tussen de A8 en A9 als de oplossing voor de uitstoot en de vertraging.

Het is nog niet duidelijk is wat er gaat gebeuren als de metingen verontrustende resultaten zullen opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.