Nieuws

Verkeershinder door werkzaamheden Zuidervaartdijk Krommenie

KROMMENIE – Enkele weken zal er sprake zijn van verkeershinder op de route Kerkstraat (Wormerveer) – Padlaan – Zuider- en Noordervaartdijk.

Oorzaak van de verkeershinder is de aanleg van nieuwe stroomkabels die het elektriciteitsnet toekomstbestendig moeten maken. Zo moet het net de teruglevering van elektriciteit uit lokale opwekking aankunnen.

De werkzaamheden zijn vrijdag al begonnen. Zo is vrijdagavond de Padlaan voor het verkeer enige tijd afgesloten geweest. Zaterdagochtend start met met het leggen van kabels op de Zuider= en Noordervaartdijk. Op maandag 7 oktober wordt het echt menens. Dan moeten alle auto’s die geparkeerd staan op de Zuider- en Noordervaartdijk een andere parkeerplek zoeken. De werkzaamheden gaan enkele weken duren.

De omwonenden zijn via een bewonersbrief geïnformeerd.

Filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.