Nieuws

Stella opent nieuwe vestiging in Zaandam

ZAANDAM – E-bikespecialist Stella opent op vrijdag 4 oktober een nieuw E-mobility Center in Zaandam. Het Nunspeetse fietsenmerk opent aan Stormhoek 11b in Zaandam.

Zaandam interessant voor e-biker

In ons land wordt fanatiek gefietst, ruim 15 miljard fietskilometers per jaar (CBS). We fietsen naar de stad, naar het werk maar ook ter ontspanning door de natuur. “Ook Zaandam biedt voor de e-biker diverse mogelijkheden. Vanuit Zaandam kun je prachtige routes fietsen en genieten van de Zaanstreek, de Zaan, oude molens en het uitzicht vanaf de diverse pondjes. Maar ook de zakelijke fietser wordt bediend door o.a. de fietspaden tussen Zaandam en Amsterdam. Voor ons een mooie kans om de inwoners van Zaandam kennis te laten maken met Stella e-bikes!”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

E-mobility Center

De vestiging in Zaandam wordt een E-mobility Center, waar naast elektrische fietsen ook elektrische scooters en auto’s te koop zijn. ‘’Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit of service. Dat is ook het unieke concept waar Stella bekend om staat. Maar in combinatie met onze fysieke vestigingen kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen’’, aldus Makaske. Het nieuwe E-mobility Center in Zaandam heeft een oppervlakte van ongeveer 710 m2. Bezoekers kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen. Klanten kunnen hier ook terecht voor e-bike service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.