Fietser veroorzaakt aanrijding en kiest hazenpad
112 Nieuws

Fietser veroorzaakt aanrijding en kiest hazenpad

ZAANDAM – Een fietser veroorzaakte vanmiddag rond 13.00 uur een aanrijding op de oversteekplaats op de Wibautstraat bij het Burgemeester Ter Laanplantsoen. Hij stak terwijl hij rood licht had pardoes over en werd vol geraakt door een auto die richting Thorbeckeweg reed. De fietser kwam volgens omstanders 20 meter verder op het asfalt terecht. Tot verbazing van getuigen holde hij vervolgens naar zijn fiets en koos het hazenpad.

Vanwege de ernst van de aanrijding is de traumahelikopter opgeroepen, maar die is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. De fietser is wel getraceerd en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is nog onduidelijk waarom hij na de aanrijding er van tussen ging.

De auto raakte zwaar beschadigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.