Harrie van der Laan (POV) reageert op vertrek VVD uit coalitie
Nieuws Video

Grootste oppositiepartij POV reageert op vertrek VVD uit coalitie

ZAANSTAD – De Partij voor Ouderen en Veiligheid – grootste oppositiepartij – reageert op het vertrek van de VVD uit de coalitie en de wethouderscrisis. De wenkbrauwen werden stevig gefronst na de verwarrende berichten uit het VVD-kamp. Er moet nu een nieuwe coalitie komen. Daarvoor zijn verschillende opties. Het is moeilijk voorspelbaar welke richting het uitgaat. De verwachting is dat de coalitie over links wordt geformeerd.

Filmpje

RadioTV Zaanstreek-verslaggever Dré Prijs sprak met Harrie van der Laan (fractievoorzitter POV) en hoorde hem onder meer zeggen dat zijn partij weliswaar een afwachtende houding aanneemt, maar ook in is voor deelname aan een brede coalitie, mits het coalitieprogramma stevig wordt herzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.