Nieuws

Festival Boulevaart in Krommenie

Het wordt weer heerlijk genieten langs, op en in de Nauernasche Vaart in Krommenie! De vijfde editie van BouleVaart wordt leuker, hipper, blijer en gezelliger dan ooit. Dit jaar pakken ze uit en is het thema: It’s a wonderful world. Je loopt van het ene continent naar het andere terwijl je geniet van zang, dans, tentoonstellingen, workshops en sportieve activiteiten. Je kunt lekker rondstruinen op de markten en genieten van allerlei lekkers.

BouleVaart zou BouleVaart niet zijn als het water dat langs het dorp loopt geen rol zou spelen: net als vorige edities van het festival kan er weer (wedstrijd-) gezwommen worden en worden er op dit moment snode plannen gemaakt voor een aantal andere spetterende activiteiten in en op de Nauernasche Vaart waar jong en oud aan kan deelnemen.

De toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.