Nieuws

Afsluiting De Binding; omleiding buslijnen 64, 65 en 67.

Wegens wegwerkzaamheden aan De Binding is er vandaag de gehele dag een omleiding voor de buslijnen 64, 65 en 67. Mogelijk zal er nog een zaterdag volgen.

Route tot 19:00 uur

Lijn 64 rijdt tot 19:00 uur -komende vanaf Zaandam station- richting Rooswijk de route van lijn 65/67 naar de Houthavenkade – P. Ghijsenlaan – S. Spiersweg en de Houtveldweg. Daarna rijdt de bus de reguliere route tot aan het winkelcentrum Langeweide. Bij De Binding staan noodhaltes (bij halte halte Diepenbroekstraat wordt ook gestopt, omdat lijn 65 en 67 daar niet rijden). Voor het traject Zaandam NS – Kogerveld wijzigt er NIETS.

Lijn 65 en 67 komende vanaf Zaandam station richting Assendelft:
Vanaf het station Zaandam NS gaan deze lijnen via de Provincialeweg het spoor over bij de Guisweg. Via de halte Westerkoog zal er gekeerd worden bij NS station Koog aan de Zaan. Vervolgens wordt dezelfde weg teruggereden tot de halte Westerkoog en vanaf daar zal de reguliere route worden gereden. Dit is in beide richtingen. De reistijd tussen Westzaan / Krommenie Assendelft en Zaandam NS blijft hetzelfde.

Het traject tussen Zaandam NS en de binding zal bediend worden met lijn 64.

Route na 19:00 uur

Lijn 64 komende vanaf Zaandam station richting Rooswijk:
Vanaf Zaandam station wordt de normale route gereden tot het winkelcentrum Langeweide. Vanaf daar gaat lijn 64 rechtsaf de Langeweide in en aan het einde linksaf de Houtveldweg op. Bij de rotonde is het eind en beginpunt. Deze route is in beide richtingen. Bij halte Diepenbroekstraat wordt ook gestopt omdat 67 hier niet rijdt. 

Lijn 67 komende vanaf Zaandam station:
Vanaf het station Zaandam rijdt lijn 67 de Provincialeweg op en gaat het spoor over bij de Guisweg. De 1e halte op reguliere route is de halte Westzaan Middel in beide richtingen.

Pendeldienst Rooswijk- Zaandam:

Er rijdt overdag een pendel van Rooswijk naar Zaandam station. Tot 19:00uur zal de vertrektijd gelijk zijn aan de reguliere vertrektijden vanuit Rooswijk. Na 19:00 uur rijdt de pendel van Station NS Koog aan de Zaan via Rooswijk naar Zaandam station in beide richtingen. Hier is de reguliere vertrektijd vanaf Zaandam Station aangehouden.
Afsluiting De Binding; omleiding buslijnen 64, 65 en 67.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.