Nieuws Weer

Opnieuw erg slecht weer onderweg

Terwijl de Zaanstreek de schade van de storm opruimt, mogen we ons ook vast schrap zetten voor de volgende! Er wordt opnieuw slecht weer verwacht. Het zal in de avonduren richting onze regio trekken.
Het KNMI heeft voor de provincie Code Geel afgegeven. Ze melden het volgende: 

Vanaf de tweede helft van de middag trekt een buienlijn met onweersbuien van zuidwest naar noordoost over ons land. Hierbij komen lokaal (zeer) zware windstoten van 70 km/uur voor, zeer lokaal mogelijk boven de 100 km/uur. Tevens valt er hier en daar veel neerslag en kan het gaan hagelen.

Er worden harde windstoten en veel bliksemontladingen verwacht. Rond 19:00 uur vanavond trekt een nieuw regengebied onze provincie binnen. Het duur een klein uurtje voordat alles weer weg is. In korte tijd kan er veel neerslag vallen, wat zorgt voor wateroverlast. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.