Nieuws

Boottocht met burgemeester Jan Hamming

Het Arie Lemsfonds en burgemeester Jan Hamming nodigen u uit om op zondag 23 juni mee te varen over de Zaan. De opbrengst van deze boottocht komt in zijn geheel ten goede aan de doelen die het Arie Lemsfonds dit keer ondersteunt.

Jan Hamming gastheer en gids
Om deze doelen te bereiken gaan betrokken Zaankanters initiatieven ontplooien voor het inzamelen van de benodigde middelen en gelden. Burgemeester van Zaanstad Jan Hamming zal zich dit jaar als eerste gaan inzetten voor het fonds dat is vernoemd naar zijn voorganger Arie Lems. In een exclusieve boottocht zal de eerste burger van Zaanstad een uur lang vertellen over zijn kennismaking met de Zaanstreek. We varen langs bijzondere plaatsen en luisteren naar zijn ervaringen als burgemeester van Zaanstad. In een gezellige informele sfeer is er ook ruimte om hierover vragen aan hem te stellen.

Opbrengst voor het goede doel
Dit jaar kunnen Stichting inloophuis 1 is Samen en Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek rekenen op de steun van het Arie Lemsfonds. Beide doelen zetten zich in om eenzaamheid in Zaanstad te voorkomen en te bestrijden. Meer informatie hierover vindt u op onze site.

Programma
Op zondagmiddag 23 juni ontvangen we u graag voor deze bijzondere vaartocht vanaf de Zaanse Schans. Het programma is voor jong en oud een leuke ervaring en ziet er als volgt uit;
• 16.00-16.45 inloop en ontvangst met een drankje bij houtzaagmolen Het Jonge Schaap
• 16.45-17.00 welkom namens het Arie Lemsfonds en opstappen
• 17.00-18.00 De boottocht die eindigt aan de steiger van Windmill Cruises.

Kaarten kosten € 25,00 p.p.
https://www.ticketkantoor.nl/shop/boottocht/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.