Nieuws Weer

Veel bliksemontladingen in de Zaanstreek

Op dit moment trekt er een regen- en onweersgebied over de Zaanstreek. Het zal je niet ontgaan zijn. Veel flitsen, wat gedonder en zelfs een vlaag forse hagelstenen. Heb jij een mooie foto van het natuurgeweld? Stuur deze dan op naar radiotvzaanstreek@gmail.com of zet hem als reactie op onze Facebook pagina.

Wim

One Reply to “Veel bliksemontladingen in de Zaanstreek

  1. Interessant om te lezen dat er zoveel bliksemontladingen plaats hebben gevonden in de Zaanstreek. De afgelopen tijd kon het weer ook snel omslaan en extreem worden. Ik ben benieuwd hoe het zomerseizoen eruit gaat zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.