Zaandammer Markt
Nieuws Video

DZ: ‘Maak markt aantrekkelijker voor publiek’ (video)

ZAANSTAD (Video) – ‘Zaanstad helpt de markt niet’ kopte het NHD op vrijdag 3 mei. Met de Zaandammer markt gaat het dan ook niet zo goed. Het aanbod neemt af, de verscheidenheid aan branches eveneens. Er ontstaan gaten, sommige marktkramen zijn erg groot.

De Food-branche gaat wel goed, maar marktkooplui die actief zijn in de non-foodbranche hebben het zwaar.

Democratisch Zaanstad wil dat de gemeente in samenwerking met de marktkooplui een visie ontwikkelt die de ontwikkeling van de Zaandammer markt moet stimuleren. De introductie van een overdekte ‘versmarkt’ op de Burcht moet verbonden worden met de markt op de Rozengracht, waardoor deze markt nieuw leven in geblazen wordt.

Filmpje

RadioTV Zaanstreek sprak met Henk Terol, steunfractielid van Democratisch Zaanstad en enkele marktkooplui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.