Nieuws

Geen bonuskaarten meer bij zelfscankassa’s na fraude

ZAANDAM – Het is de bezoeker waarschijnlijk al opgevallen: in steeds meer Albert Heijn supermarkten hangen bij de zelfscankassa’s geen bonuskaarten meer voor algemeen gebruik maar wat is de reden? Fraudeurs die de nummers van die bonuskaarten aan hun AirMiles-account koppelen, en vervolgens de AirMiles zagen binnenstromen.

Dat beweerde De Telegraaf eerder deze week. Een medewerker van de Albert Heijn aan de Blekersvaartweg in Heemstede – waar de bonuskaarten bij de zelfscankassa’s eerder deze week zijn weggehaald – ontkent dat het iets met de fraude te maken heeft. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.