Nieuws

Zaanstad teleurgesteld in uitspraak Raad van State

ZAANSTAD – De gemeente Zaanstad is teleurgesteld in de uitspraak van de Raad van State betreffende het bestemmingsplan Hembrugterrein. Eerder vandaag werd door de Afdeling bestuursrechtspraak het bestemmingsplan vernietigd. Zie hier ons artikel over de uitspraak).

Klap voor Zaanstad

“Deze uitspraak is een klap voor Zaanstad en onze woningbouwontwikkeling,” zegt wethouder Krieger. “Wij bestuderen momenteel de uitspraak van de Raad van State en beraden ons op vervolgstappen. Zaanstad zal de komende jaren nog verder groeien, de uitdagingen om werken en wonen te combineren zijn groot. Wij blijven dan ook samen met de diverse partners zoeken naar mogelijkheden om hier de juiste invulling aan te geven. De uitspraak zet op dit moment weliswaar een enorme streep door de rekening in de herontwikkeling van het Hembrugterrein, maar wij zullen blijven zoeken naar mogelijkheden om het terrein verder te ontwikkelen. Wij gaan kijken hoe we het wel voor elkaar gaan krijgen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.