Nieuws

Afval-lab op 4 mei in Westerkoog

KOOG AAN DE ZAAN – De komende week staat het Afval-lab in Westerkoog. Het afval-lab is een rijdend en open klapbaar laboratorium over afval. Met dit lab geeft Zaanstad extra aandacht aan nut en noodzaak van afvalscheiding. Het Afval-lab staat in deze wijk omdat hier de nieuwe manier van afval inzamelen onlangs van start is gegaan.

Het Afval-lab staat bij winkelcentrum Westerkoog (bij de Vuister) van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Over het Afval-lab
Wat je er kunt doen? In het afval-lab kun je al zingend en onderzoekend aan de slag met proeven en met speciale apparatuur. We onderzoeken afval, we recyclen plastic afval en maken er nieuwe dingen van. En er is muziek van een percussionist en van een pianist! In het afval-lab ontdek je dat afval, geen afval is, maar een grondstof voor iets nieuws. Iedereen is welkom! 

Uitgebreidere informatie is te vinden op: https://www.hartopgroen.nl/het-afval-lab/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.