112 Nieuws

Politie vindt bij fouilleer-actie vooral messen

Zaandam – Op donderdagavond 19 april hield de politie preventief fouilleeracties in Poelenburg en het centrum van Zaandam. Er werden zowel voertuigen als personen gecontroleerd op de aanwezigheid van wapens.

Tussen 19.15 en 22.15 uur werden op vier locaties controles uitgevoerd, te weten bij de Bloemkorf, het Darwinpark. het Geuzenpad en de Burcht. Er werden totaal zo’n 62 auto’s, 46 fietsen en bromfietsen en 212 bestuurders, inzittenden en voetgangers aan controles onderworpen.

Vooral messen

In totaal leverde de controle elf messen, een hamer en een boksbeugel op. De politie heeft de wapens in beslag genomen.

Bron foto: Politie Zaanstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.