Nieuws

Werkom-vestiging in Zaandam geopend

ZAANDAM – Wethouder Natasja Groothuismink van Werk en Inkomen heeft vandaag de nieuwe vestiging geopend van Werkom aan de Slachthuisstraat 65 in Zaandam. Zaankanters die een bijstandsuitkering krijgen kunnen bij Werkom terecht voor informatie, advies en begeleiding naar werk. De organisatie ondersteunt ook werkgevers die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een dienstverband willen aanbieden.

De vestiging in Zaandam is de tweede locatie van Werkom. De hoofdvestiging is in Purmerend. Werkom kan nu ook dichtbij huis ondersteuning bieden dankzij deze Zaandamse vestiging. Zo kunnen werkzoekenden bij Werkom een sollicitatietraining volgen, of bij voorbeeld deelnemen aan het Werkcafé voor contacten met werkgevers.

Belangrijke partner

“Werkom is voor Zaanstad een belangrijke partner in de bemiddeling tussen Zaankanters met een afstand tot de arbeidsmarkt en werkgevers die inclusief willen ondernemen”, zei Groothuismink bij de opening. Door de vestiging kan Zaanstad grote sprongen maken om de ambities te realiseren en mensen aan het werk te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.