nog even volhouden: volgende week kans op zon

Na regen komt zonneschijn, zeggen ze. Na een week vol wind en regen, ziet het er naar uit dat het volgende week ein-de-lijk lekker weer wordt. Omdat we een beetje depressief worden van dit weer, keken we alvast naar de weersverwachtingen van volgende week. 

Weekend: nat, erg nat

Dit weekend worden we nog even getrakteerd op een paar flinke hoosbuien. Weeronline vertelt ons dat er ruim 6 mm regen gaat vallen op zaterdag en op zondag wordt het niet veel beter. Helaas voorspellen de weerapps WeerplazaBuienalarm en AccuWeather dit ook en moet het dus wel heel gek lopen wil het niet gaan regenen.

Nieuwe week, nieuwe kans
Gelukkig gloort er een sprankje hoop aan de horizon, in dit geval in vorm van een zonnestraal. Het weer wordt namelijk écht beter. Maandag kan het nog bewolkt zijn, maar daarna laat de zon zich zien. De wind neemt ook in kracht af en het wordt volgende week gemiddeld 10 graden. Nog geen zomer, maar hé. Het is in ieder geval iets.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.