Kwekerijen in Zaandam opgerold Jan Hamming sluit drie drugspanden

ZAANSTAD – In de Achtersluispolder in Zaandam zijn vandaag twee bedrijfspanden gesloten op last van de burgemeester. Ook aan de Penningweg gis een bedrijfspand dicht. De sluitingen zijn het gevolg van drugsvondsten.

In een van de twee panden trof de politie een wietkwekerij en -stekkerij aan met 932 wietplanten, 45 moederplanten. Ook was sprake van diefstal van stroom en water.

Vondst tijdens gezamenlijke controle Penningweg
In het pand aan de Penningweg werd een kweektent aangetroffen met de planten, toppen en wietgerelateerde spullen. De vondst werd gedaan tijdens een controle door onder andere politie en gemeente waarbij veel bedrijfspanden rondom de Penningweg werden gecontroleerd. Dit pand gaat ook voor een kleine  zes maanden dicht.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.