Wensen busvervoer onderwerp Zaanse enquête

ZAANSTAD- De politiek in Zaanstad wil dat de inwoners van de gemeente Zaanstad over enkele weken kunnen meepraten over de dienstverlening van de nieuwe busvervoerder in Zaanstad. Een voorstel van VVD-raadslid Tjeerd Rienstra, dat op 14 februari wordt besproken tijdens de vergadering van de gemeenteraad.

Zaanstad volgt daarmee het voorbeeld van Purmerend en Beemster, waar eerder een vergelijkbare motie werd ingediend. Daar werd een enquête op het internet gezet, waarin de bewoners van die twee gemeenten kunnen aangeven wat zij belangrijk vinden aan het busvervoer.

Dat is belangrijk omdat momenteel de voorbereidingen worden getroffen om 12 december 2021 een nieuw contract af te sluiten voor het busvervoer in de regio Zaanstreek-Waterland.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.