Zaandamse basisschool loopt protestmars tegen vierdaagse schoolweek

ZAANDAM – Ouders en scholieren van basisschool Tamarinde in Zaandam demonstreren maandagmiddag met een protestmars tegen de vierdaagse schoolweek, waarmee scholenkoepel Agora de gevolgen van het lerarentekort probeert op te vangen.

“We beginnen om 14.15 uur bij de Tamarinde”, vertelt Jeroen de Glas aan NH Nieuws, de vader van één van de scholieren, over de protestmars. “Dan lopen we met spandoeken en protestborden via de Gedempte Gracht naar het gemeentehuis.” Glas verwacht dat er dertig à vijftig ouders en kinderen zullen meelopen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.