Straks 8000 woningen in Achtersluispolder?

ZAANDAM – Als het aan het kabinet ligt zullen de komende jaren op steeds meer voormalige bedrijventerreinen woningen worden gebouwd. Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken heeft donderdag in Zaandam het sein gegeven voor een overheidsfonds voor dergelijke projecten. Dat deed ze bij de Achtersluispolder waar dadelijk 8000 woningen kunnen komen.

Dat meldt NOS.

Veel jaren zoeken naar een huis, huizenprijzen die de pan uit rijzen, bij je werk in de buurt willen wonen maar niks betaalbaars vinden: er is nog steeds een groot tekort aan woningen. Rijk, provincies, marktpartijen en corporaties maakte in mei vorig jaar een aantal afspraken die uitmondden in de Nationale Woonagenda.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.