Woensdag aangepaste dienstregeling NS

Nederlandse Spoorwegen en ProRail nemen zekere voor het onzekere

Minder treinen op het spoor bij sneeuw (foto: ProRail)

REGIO – Er wordt voor woensdag 30 januari sneeuwval verwacht. De Nederlandse Spoorwegen en ProRail laten via hun websites weten ‘het zekere voor het onzekere’ te nemen en passen de dienstregeling aan. De sneeuwval kan dus leiden tot extra hinder voor treinreizigers, een langere reistijd en drukte in de treinen. De NS is nog bezig om de aanpassingen te verwerken in de reisplanner.

Consequenties aanpassingen

De aangepaste dienstregeling  brengt met zich mee dat er minder treinen rijden dan gebruikelijk. Er ontstaat zo meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel te kunnen opvangen, waardoor er betrouwbare reisinformatie geboden kan worden, schrijven NS en ProRail.

Met name in de spits zal er sprake kunnen zijn van langere reistijd en drukte in de treinen. Bovendien is het mogelijk dat er extra overstappen zijn op sommige trajecten.

Kijk hier voor de actuele situatie op het spoor.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.