Let op als je maandag met de trein moet reizen vanaf Zaandam

Station Zaandam (foto: aangeleverd gemeente Zaanstad)

De trap en roltrap aan de Houtveldweg naar station Zaandam zijn maandagochtend 28 januari rond 10.00 uur voor 10 tot 15 minuten afgesloten. Dit vanwege het realiseren van een stationslift. Er is geen alternatieve route. Zorg dat u eerder bij uw trein bent of plan uw afspraak op een ander moment.

Na de verbouwing is er een permanente lift aan de Houtveldweg die bezoekers van de begane grond naar de stationshal en de doorloop naar het centrum brengt. Maandag wordt de liftschacht door een uitsparing in het dak op de juiste plek aangebracht. Dit met behulp van een kraan. Voor voetgangers is het op dat moment niet veilig om gebruik te maken van de trappen. De afsluiting wordt met borden aangegeven en er zijn verkeersregelaars aanwezig.

Trein halen?

Wilt je maandag rond 10.00 uur de doorgang naar de stad gebruiken of een trein halen vanaf station Zaandam? Dan is het raadzaam om eerder naar het station te komen. Dan kunt je nog gebruik maken van de trap en roltrap. De verwachting is dat de afsluiting niet langer dan 10 tot 15 minuten duurt. Hierna zijn de trappen weer toegankelijk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.