Opgelicht in de Zaanstreek: hoe internetcriminelen mensen er in luizen

"Ik wil mensen vooral waarschuwen voor de oplichterspraktijken in de sociale media"

Opgelicht in de Zaanstreek - TV-productie van Dustin Benjamins

VIDEO|WORMERVEER –  Nog altijd tuinen mensen in de praktijken van oplichters die zich via sociale media tot hen wenden. Ze betalen flinke sommen geld, om hulp te bieden. Maar daar was het de oplichters niet om te doen. Dat het heel ver kan gaan, blijkt uit de ervaringen die Giela uit Wormerveer deelt met RadioTV Zaanstreek in het programma ‘Opgelicht in de Zaanstreek’. Ze besloot haar verhaal te vertellen omdat ze mensen wil waarschuwen voor de internetcriminelen. Opgelicht in de Zaanstreek is een programma van Dustin Benjamins.

Opgelicht in de Zaanstreek

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.