Korte achtervolging plaats gevonden op de A.G. Verbeekstraat Zaandam

ZAANDAM – Vanmiddag rond de klok van 17.00 heeft waarschijnlijk een korte achtervolgeing plaats gevonden op de A.G. Verbeekstraat in Zaandam. Buurbewoners hoorden opeens een hoop sirenes die voor hun deur stopten. Daarop zijn de buurtbewoners naar buiten gegaan. De buurbewoners vertelden aan verslaggever Dustin Benjamins dat er een politie agente op de verdachte zat. De verdachte had handboeien om en lag in de houdgreep volgens de buurtbewoners. Volgens omwonenden klonk er luid geschreeuw en volgens ooggetuigen is er een persoon opgepakt maar dat kunnen wij niet bevestigen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.