POV-vragen over bereikbaarheid Wijkteam Oude Haven

'Onbereikbaarheid wijkteams is onacceptabel'

Wijkteam Oude Haven onbereikbaar

ZAANSTAD – Het Wijkteam Oude Haven blijkt al dagen onbereikbaar. De fractie van de Partij voor Ouderen en Veiligheid vindt dat onacceptabel en heeft vragen aan B&W gesteld.

Vanaf 1 januari 2019 zijn de Wijkteams Wormerveer, Krommenie, Zaanstad West, Oude Haven en Zaanstad Noord onderdeel van de nieuwe aanbieder Incluzio. Deze wijkteams hebben een centraal telefoonnummer gekregen (075 – 2060018). Alleen blijkt het Wijkteam Oude Haven niet bereikbaar te zijn. POV-gemeenteraadslid Jaap Keijser wil van de wethouder weten of de telefonische onbereikbaarheid van Oude Haven bekend is bij het college. Verder wil hij weten of de wethouder de mening van de POV-fractie deelt dat als een iemand het algemene telefoonnummer van de sociale wijkteams van aanbieder Incluzio belt, er altijd iemand moet zijn die kan helpen, kan doorverbinden of er voor kan zorgen dat het juiste wijkteam terug belt.

Als de wethouder het met de POV eens is wil Keijser weten wat het college er aan gaat doen om onbereikbaarheid in de toekomst te voorkomen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.