Jonge vandalen stichten brand en gooien ruiten in van school in Zaandam

ZAANDAM – Jongeren hebben op woesdagavond rond de klok van 21.30 kerstbomen en een pallet in brand gestoken ook hebben de vandalen een fiets vernield en ruiten van basisschool en kinderopvang In ‘t Veld in de Rosmolenbuurt in gegooid. De brandweer rukte samen met de politie uit om het vuur te doven. Buurtbewoners zeggen tegen verslaggever Dustin Benjamins dat de jongeren wel vaker overlast veroorzaken en veel troep laten liggen terwijl tien meter verderop een prullenbak staat. Volgens buurtbewoners doet politie en de gemeente vrijwel niks aan de overlast.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.