Heel veel steun voor petitie voor brugwachters Zaandam: “Mijn kinderen moeten iedere dag over zo’n brug”

Hulpdiensten massaal uitgerukt na incident Bernhardbrug

ZAANSTAD – Wie de petitie van Heidi Kok nog wil ondertekenen, moet snel zijn. Woensdagochtend overhandigt zij de meer dan duizend handtekeningen aan burgemeester  Jan Hamming van Zaanstad. Zo hoopt ze ervoor te zorgen dat de gemeente weer brugwachters gaat plaatsen op de bruggen.

Afgelopen woensdag ging de Prins Bernhardbrug open, terwijl er een bejaard echtpaar er overheen liep. De man viel van tien meter hoogte in het water. De vrouw kwam met een smak op het fietspad terecht. Heidi Kok vond het genoeg en begon een petitie. “Mijn kinderen moeten ook iedere dag over zo’n ophaalbrug. En er zijn meer mensen die zich zorgen maken”, laat zij weten aan NH Nieuws.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.