Zonnepanelenactie gemeente loopt goed

Inschrijven kan tot 16 december

ZAANSTAD – Al bijna 950 inwoners van de gemeente hebben recent een persoonlijk advies aangevraagd voor de installatie van zonnepanelen. De informatieavonden zijn door zo’n 550 mensen bezocht. Inmiddels worden huisbezoeken gebracht, die tot aanbiedingen zullen leiden. De gemeente denkt dat al in december de eerste plaatsingen van zonnepanelen gaan plaatsvinden.

De gemeente heeft samen met lokale aanbieders en installateurs een actie ontwikkeld die voor een gunstige prijs, deskundigheid en gratis advies zorgt. Tot 16 december kunnen inwoners die overwegen zonnepanelen te plaatsen zich (gratis) inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiezaanstad. De inschrijving leidt niet tot verplichtingen. Na de inschrijving bezoekt een vakman van een installatiebedrijf de inschrijver en kijkt hij of het dak voor zonnepanelen geschikt is. Als dat het geval is volgt een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Eenmaal akkoord zorgt de installateur voor de plaatsing.

Door de samenwerking tussen lokale aanbieders kan een gunstige prijs voor zonnepanelen worden aangeboden. Op de zonnepanelen wordt een garantie van 10 jaar gegeven. Mensen die meedoen krijgen onafhankelijk advies van Duurzaam Bouwloket.

Duurzame energie

Met zonnepanelen wekken inwoners zelf duurzame energie op. Inwoners bereiden zich zo ook voor op een toekomst zonder aardgas. Inmiddels zijn al door zo’n 1000 Zaankanters de afgelopen jaren via gelijksoortige acties zonnepanelen aangeschaft.

Informatie

Vragen? Bel dan even met Duuurzaam Bouwloket: 072 – 743 39 56. Mailen kan ook: info@duurzaambouwloket.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.