POV wil invalidenparkeerplaatsen bij politiebureau Zaantheater

ZAANDAM – De Partij voor Ouderen en Veiligheid zal op 13 november met een motie de gemeenteraad vragen de huidige politieparkeerplaatsen bij het politiebureau Zaantheater aan te wijzen als invalidenparkeerplaatsen.

De POV-fractie stelt dat er maar weinig parkeerplaatsen in het centrum zijn toegewezen voor invaliden. Terwijl het politiebureau Zaantheater is gesloten zijn de vier parkeerplaatsen nog altijd gereserveerd voor de politie.

Het college moet de vier parkeerplaatsen zo spoedig mogelijk wijzigen van ‘politie’ naar ‘invaliden’ en vraagt de raad om hier mee in te stemmen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.