Slachtoffer geweldincident naar ziekenhuis vervoerd

Taxi in beslag genomen voor onderzoek

Gewonde wordt uit woning getakeld met hoogwerker

VIDEO|ZAANDAM – Woensdagmiddag kwam bij de politie een melding binnen dat er een bewoner aan het Oosterwerf in Zaandam gewond zou zijn geraakt bij een geweldincident. De politie kan nog weinig helderheid in de zaak verschaffen. Een gewonde werd met hulp van een hoogwerker van de brandweer uit de woning getakeld. Daarna werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een taxi die op de parkeerplaats stond werd door de politie in beslag genomen en afgevoerd naar Zaandijk. De politie doet nog volop onderzoek. De gewonde bewoner moet nog worden gehoord. Over de ernst van zijn verwondingen is ook nog niets bekend. Nog onduidelijk is bovendien wat de taxi met het incident te maken heeft.

Later meer.

Filmpje RadioTV Zaanstreek

RadioTV Zaanstreek was ter plaatse en maakte het volgende beeldverslag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.