Zonnepanelenactie voor inwoners van Zaanstad

ZAANSTAD –  De gemeente heeft samen met lokale aanbieders en installateurs een zonnepanelenactie ontwikkeld die zorgt voor een gunstige prijs en deskundig, onafhankelijk advies. Voor inwoners die zonnepanelen willen plaatsen worden in oktober een aantal informatieavonden georganiseerd.

Er zijn de afgelopen jaren al meer dan 1000 Zaankanters geweest die via vergelijkbare acties zonnepanelen hebben aangeschaft. Met de zonnepanelen wordt door inwoners zelf duurzame energie opgewekt. Men bespaart op energiekosten.

Meedoen?           

De gemeente roept inwoners op mee te doen aan de actie. Woningeigenaren krijgen een gunstige prijs door  het samenwerkingsverband van lokale aanbieders van zonnepanelen. Er is onder meer een samenwerking met vakkundige installateurs uit de regio. Er worden zonnepanelen van hoge kwaliteit geïnstalleerd met een garantie van 10 jaar. Mensen die meedoen krijgen van het Duurzaam Bouwloket onafhankelijk advies.

Informatieavonden zonnepanelen

  • Inwoners die meer willen weten kunnen langskomen op de volgende momenten:
  • Dinsdag 2 oktober om 20:00 uur – vv Assendelft, Dorpsstraat 253b Assendelft
  • Donderdag 4 oktober om 20:00 uur – OBS De Jagersplas, Brasemermeer 23b Zaandam
  • Maandag 8 oktober om 20:00 uur – Trias VMBO, Saendelverlaan 1, Krommenie
  • Dinsdag 9 oktober om 20:00 uur – Kogerkerk, Kerkstraat 14, Koog aan de Zaan
  • Donderdag 11 oktober om 19:30 uur – Regio College, Cypressehout 99 Zaandam

Aanmelden kan via www.duurzaambouwloket.nl/actiezaanstad. Mensen die nu al vragen hebben, bellen met het Duurzaam Bouwloket: 072 – 743 39 56 of een mail sturen naar info@ duurzaambouwloket.nl.

Inschrijven

Inwoners schrijven zich in op www.duurzaambouwloket.nl/actiezaanstad. De inschrijving is gratis en verplicht tot niets. Inschrijven kan tot en met 16-12-2018. Na de inschrijving komt een vakman van een installatiebedrijf op bezoek bij de inschrijver thuis. Hij zal bekijken of het dak geschikt is voor zonnepanelen. Als dat het geval is wordt gratis en vrijblijvend een offerte aangeboden. Bij akkoord plaatst het installatiebedrijf het zonnepanelensysteem.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.