Opbouw Kermis Zaandam in volle gang

Kermis 2017 - archieffoto Radio & TV Zaanstreek

ZAANDAM – Hoewel de weersomstandigheden het nauwelijks toelaten is de opbouw van de Kermis Zaandam in volle gang. Naar het zich laat aanzien zijn nog lang niet alle attracties aanwezig, want het grootste deel van De Burcht is nog behoorlijk leeg en ook op de Zuiddijk staan er nog maar enkele kermiskramen.

Radio & TV Zaanstreek ging toch even kijken. We zijn bovendien erg nieuwsgierig wat jullie dit jaar van de Kermis vinden. Stuur jullie reacties en foto’s naar onze website (radiotvzaanstreek@gmail.com) of op onze Facebookpagina.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.