Illegale uitstallingen bij supermarkt in beslag genomen

Langdurig handhavingstraject leverde niks op

Illegale uitstallingen bij supermarkt in beslag genomen (foto: Zaanstad)

ZAANSTAD – Handhaving van de gemeente Zaanstad heeft vrijdag winkelwagens, pallets en een heftruck in beslag genomen bij een supermarkt in Poelenburg. De actie komt na een langdurig handhavingstraject tegen de uitstallingen van de ondernemer aan De Bloemkorf.

Het kwam regelmatig voor dat illegale uitstallingen de doorgang op het trottoir belemmerden. De ondernemer is daar diverse keren op aangesproken. Zelfs is een aantal malen een last onder dwangsom opgelegd en verbeurd. Het resultaat van de handhavingsacties bleef uit. De verbeurd verklaarde dwangsommen zijn door de ondernemer niet betaald. Hij bleef doorgaan met het illegaal uitstallen van waren en voorwerpen.

Op zeker moment was voor de gemeente de maat vol en is tot bestuursdwang over gegaan en zijn de materialen verwijderd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.