Rijkswaterstaat gaat nog dit jaar scheuren Coenbrug aanpakken

Bloemenzaak: "Eerst zien dan geloven"

Rijkswaterstaat dicht lekkende voegen Coenbrug nog dit jaar (foto: Google)

KOOG AAN DE ZAAN – Rijkswaterstaat gaat nog dit jaar de lekkende voegen in de Coenbrug dichten. Dat heeft een woordvoerder van RWS gezegd tegen mediapartner NH Nieuws.

Rijkswaterstaat past een nieuwe procedure toe, waardoor gescheurde strips sneller gerepareerd kunnen worden. Eerst worden komende weken de scheuren in het wegdek van de A8 aan een inspectie onderworpen.

Dat er snel wat moet gebeuren vindt ook Willem Barendse. Hij is eigenaar van een bloemenwinkel onder de Coenbrug. Bij harde regenval, stroomt het water via de scheuren in het wegdek zo zijn winkel in, vertelt hij aan NH Nieuws. Hij wil het allemaal eerst zien voor hij het gelooft, want dat de problemen worden opgelost hoort hij al vanaf 2016.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.